POKé HOUSE

POKé HOUSE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1797 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké House. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 10:29 Lekker, goed verzorgd
26 jun 2022 om 22:00 Erg lekker, prima bezorging.
26 jun 2022 om 0:43 Bezorger stond 25 minuten te vroeg aan de deur. Zat nog in een meeting toen de bel al ging. Ik geef niet voor niks een tijd aan dat ik het wil hebben. Erg vervelend. Eten was verder prima
25 jun 2022 om 10:00 Bij het deur openen zag bezorger er geschockeerd uit en reageerde heel somber en vaag en vertrok gelijk vervolgens. Heel apart geval dit
24 jun 2022 om 20:33 Eten was goed em lekker, waren de bestelde cola vergeten mee te geven.
24 jun 2022 om 19:05 Heerlijk eten,redelijk snel bezorgd,prima
24 jun 2022 om 11:06 Sushi was heerlijk, maar de bezorging een ramp.. bestelling kwam na 2 uur en 15 min.. bijna 1,5uur later dan dat ze aangegeven hadden. Voor ons helaas een reden om hier niet meer te bestellen.
21 jun 2022 om 20:35 Er was weinig zalm aanwezig en de ui was slecht gepeld er zat allemaal schilletjes tussen het eten. Over het algeheel vond ik het ook niet heel erg smakelijk. Bezorging was oké.
19 jun 2022 om 19:19 Prima eten volgens de planning bezorgd.
17 jun 2022 om 21:49 De poke bowl met salade en kip was heerlijk! Bestelling was mooi op tijd, omdat ik zelf een tijd had gegeven.
15 jun 2022 om 21:55 Heel lekker en snel bezorgd.
12 jun 2022 om 23:59 We hoefden niet lang te wachten op ons eten én het was super lekker.